16. heinäkuuta 2013

Vk 28: Projektipussukka vetoketjutaskulla ja päällystyshaasteeseen lisää

Siren kanssa pidettiin taas marttakerhoa sunnuntaina ja tällaista syntyi!Taskuhaasteeseen syntyi kaapissa lojuneesta ikivanhasta Finlaysonin puuvillasta vetoketjutaskullinen projektipussukka. Tähän asti kutimet ovat matkanneet kassissa mukana ihan vaan tylsästi muovipussissa. Tämä on ollut todo-listalla vuosikausia, malli alun perin bongattu Siren blogista, blogin ohjelinkki on rikki. Löysin kyllä googlettelemalla uuden osoitteen alkuperäisohjeeseen mutta näköjään se saitti on tällä välin jo hakkeroitu . Siltä varalta että sivu palaa langoille: tein isomman, neliöt olivat 21 cm x 21 cm ja tasku & lenksut silmämääräisesti leikattu. Sivujen kiinnitys Kam-muovinepparilla.


Työsyksystä lienee tulossa rankka, mikäli kaikki ennakkoaavistukset paikkansa pitävät. Pitää alkaa jo henkisesti valmistautua, joten toteutin sen mitä alun perin mielessäni oli kun päällystyshaastetta laadin. Kuvassa irtopäällinen Printel/Lekolarin Opettajan päiväkirjakalenterille. Konnan kuva löytyi omasta luonnoskirjasesta, olen sen joskus piirtänyt johonkin applikoitavaksi (ja hyvin mahdollisesti idea virinnyt jostain bongatusta kuvasta, mutta sitä en muista) - nyt pääsi kalenteriin. Nimikointi on toteutettu tekstiilitussilla.


Lähikuvaa konnasta. Satiinitikin sijaan tykkään yleensä käyttää tuota pykäpiston näköistä ommelta palasten kiinnittämiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti